Electrocasnice mici

Cea mai buna hota de bucatarie in 2024

Sfaturi achizitie si top 3 cele mai bun hote pentru bucatarii

Cand vine vorba de alegerea pentru cele mai bune hote, multa lume nu da importanta prea mare. Acest pas este esential si nu trebuie neglijat.

Hota este o parte importantă a oricărei configurații de bucătărie, iar bucătariile sunt apreciate pentru rolul pe care îl joacă în îndepărtarea fumului și a mirosurilor din bucătărie a hotelor.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune hote pe care să le cumpărați în 2023, va trebui să luați în calcul un rating CFM al unei unități, opțiuni de evacuare fără conducte sau ventilate, opțiuni de instalare și iluminare, precum și estetică. Configurația actuală a bucătăriei dvs., precum și stilul și nevoile dvs. de gătit pot dicta tipul hotelor care sunt cele mai bune și potrivite pentru tine.

Gama de produse care au făcut ca lista noastră să fie cumpărată cel mai bine în acest an variază de la opțiuni eficiente, la nivel de intrare, la unități robuste și profesionale. Citiți mai departe pentru a găsi o hotă care se va potrivi cu bucătăria și nevoile dvs. de gătit, fără a compromite valoarea.

CEA MAI BUNĂ HOTĂ INCORPORABILĂ UNIVERSALĂ

Hota incorporabila decorativa Electrolux

cea mai buna hota universala 2020Iată un model de hotă foarte bună, potrivită pentru majoritatea bucătăriilor. Electrolux este un brand pe care l-am recomandat în majoritatea articolelor din categoria electrocasnice.

O hotă foarte puternică, cu materiale de calitate. Puterea de absorbție a fumului/aburilor de peste 600 metri cubi pe oră.

Designul elegant din inox, cu filtru pe bază de cărbune care poate fi reîmprospătat la cuptor, lavabil.

Este surprinzător de silențioasă în prima treapta de reglare a puterii de absorbție. Treptele mai puternice vor începe să-și facă simțită prezența, dar și eficiența de scoatere a fumului crește proporțional.

Este destul de ușor de montat, iar becurile pentru iluminare sunt la fel de surpinzător de puternice.

Transportul ei este anevoios, masca de inox putând fi îndoită foarte ușor din transport.

Păreri pro:

 • ventilator silențios
 • putere de absorbție mare de peste 600 mc
 • design elegant
 • fiabilă
 • iluminare puternică
 • filtru lavabil
 • posibilitate montare și deasupra cuptoarelor pe insule de bucătărie

Păreri contra:

 • poate prețul pentru anumite persoane

CELE MAI BUNE HOTE DE MONTAT PE PERETE

Hotă KÜGERR telescopică de perete

recomandare hota telescopica de pereteO hotă foarte bună pentru cei care gătesc foarte mult, sau gătesc prin prăjire foarte des.

Acest model de hotă versatilă se pliază pentru orice tip de utilizare. La fel ca hota recomandată anterior are cam același volum de absorbție de peste 620 mc, dar are mai multe trepte de viteze și în plus vă avertizează când trebuie filtrul curățat sau schimbat după preferințe.

Filtrele sunt lavabile și pot fi chiar și introduse la mașina de spălat vase. Modul telescopic este ideal pentru când gătiți prin prăjire la plită.

Este foarte ușor de montat, dar design-ul lasă puțin de dorit la acest capitol. Fiind o hotă care poate fi montată cu un suport de perete nu putem avea mari pretenții.

În primele trepte de setare a puterii este foarte silențioasă, apoi numărul de decibeli crește semnificativ. Poate fi programată să se oprească singură la un interval de timp.

Păreri pro cele mai bune hote telescopice:

 • silențioasă
 • puternică la absorbție
 • economă
 • filtre lavabile la masinile de spălat vase
 • calitate a materialelor de inox

Păreri contra:

 • designul

Cea mai buna hotă pentru montarea deasupra insulei de bucătărie

Hota insula Baraldi Stivia isola

cea mai buna hota de insula de bucatarieIată și un model de hotă pentru bucătăriile de tip americane cu insule de bucătărie unde este amplasată plita și cuptorul în mijlocul bucătăriei.

”Nu vă lasați copii sub ea” că s-ar putea să îi aspire 🙂 .

Această hotă este practic ca un aspirator, are un volum de aspirare de peste 900 metri cubi pe oră. Designul modern, dar totuși păstrează linii minimaliste de aspect. Ce e drept, necesită mentenanță și curățare periodică. Fiind cu suprafețe lucioase, va fi magnet de amprente. Dar nu vedem cum ar putea ajunge amprentele pe suprafețele lucioase.

Este de calitate italiană, dacă nici italienii nu au gusturi rafinate, atunci nu stiu cine are!

Filtrele multristrat pentru grăsimile aspirate de la prăjeli pot fi lavabile, dar după un timp îndelungat de utilizare recomandăm schimbare lor.

Bineînțeles că va putea fi programată să se oprească pe intervale de timp, iar becurile destul de puternice pentru a lumina doar pe porțiunea plitei pe inducție.

Apropo, recomandăm o plită pe inducție pentru a fi în ton cu design-ul hotei, sau dacă este pe gaz, să fie cu suprafață de sticla durizată.

Cele mai bune hote de bucatarie de tip american cu insule vor fi mereu la un preț mai ridicat. Bănuim că o bucătărie mare și spațioasă cu insulă nu va avea limitări prea mari de prețuri.

Păreri pro:

 • foarte silențioasă
 • extrem de puternică la absorbție
 • programabilă
 • filtre lavabile
 • design modern-minimalist
 • calitate de construcție de lux

Păreri contra:

 • nu știe să gătească în locul nostru 🙂

 

xTz

www.xtz.ro urmărește cele mai recente descoperiri în domeniul tehnologiilor de consum și vă arată ce este cel mai nou pentru 2021, ce contează și modul în care tehnologia vă poate îmbogăți viața. Vă oferim informațiile, instrumentele și sfaturile care vă vor ajuta să decideți ce să cumpărați și cum să beneficiați la maximum de cele mai bune tehnologii moderne din viața dumneavoastră. Opiniile și părerile sunt obiective și nu sunt sponsorizate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Am detectat adblock

Inchide adblock te rog