Casa

Cele mai bune biciclete pentru fitness in 2021

Recomandare cele mai bune biciclete de fitness bune pentru 2021

Alegerea unei biciclete fitness poate părea un task foarte dificil în 2021, pentru a-ți menține corpul într-o stare bună pe perioada pandemiei, trebuie să faci câteva exerciții cardio. Bicicletele pentru fitness au câteva beneficii foarte mari:

 • menține tonusul muscular
 • întărește musculatura picioarelor
 • ajută foarte mult la arderea caloriilor
 • nu ocupă mult spațiu

Beneficii biciclete fitness

 • Putere și tonus muscular

Cu ajutorul bicicletei îți vei întări musculatura picioarelor și vei avea un tonus bun. Mușchii cvadricepși , mușchii fesieri, tendoanele. gambele, mușchii flexori ai șoldurilor.

 • Pierderea în greutate

Pedalând la o bicicleta statică pentru fitness vei pierde în greutate destul de ușor. Caloriile pierdute vor depinde și de vârsta voastră. Sigur, nu veți putea arde la fel caloriile ca un tânăr, deci veți fi nevoiți să depuneți efort suplimentar. Dacă vei fi constant în exerciții, vei avea numai de câștigat. Cine nu vrea să elimine caloriile stând în izolare pe perioada restricțiilor date de guvernul României.

 • Fitnessul cardiovascular

Ciclismul are o simplă și efectivă formă de a face exerciții cardiovasculare. Exercițiile cardio pe o bicicletă statică te poate menține în formă dacă faci un sport de performanță sau la nivel amator, sau pur și simplu dacă vrei să-ți menții forma fizică. Exercițiile cardiovasculare ajută la creșterea oxigenării sistemului sanguin și va furniza energie suplimentară organismului vostru. Ajută la reducerea riscului de a face atac cerebral vascular și reducerea presiunii sângelui din corp.

 • Forma sportivă

Aproape orice tip de biciclete fitness statice ajută la întărirea tendoanelor, asta te face mai puțin vulnerabil în cazul rezistenței la accidentările uzuale. Dat fiind faptul că vei pedala într-un ambient controlat, nu există nici un risc de a te accidenta, în plus, vei putea pedala indiferent de vremea de afară.

 • Prețuri biciclete fitness

O bicicletă statică pentru exerciții este compactă și nu necesită spațiu mare pentru a lucra pe ea. De asemenea veți putea face exercițiile cardio fizice în timp ce priviți la televizor, ascultați muzică în timp ce veți face exercițiile. În plus, abonamentele la sală sunt mult mai scumpe decât ați cumpăra o bicicleta ieftină pentru fitness.

Înainte a cumpăra o bicicletă pentru acasă

Înainte de a alege cea mai bună bicicleta statică pentru acasă, trebuie să-ți stabilești clar prioritatea principală. Deci, cum  vei alege cea mai bună opțiune de bicicletă statică pentru tine? Poți să începi prin a-ți stabili o prioritate.

Motive pentru a cumpăra o bicicletă pentru acasă

 • mărește performanța sportiva și sănătate fizică (întărește sistemul imunitar) , având un sistem imunitar mai bun, nu vei fi nevoit să iei măsuri drastice de evitarea virusului coronavirus (purtat măști antigripă, mănuși etc)
 • te bucuri de pedalat în orice locație vrei (sufragerie/balcon/terasă)
 • nu vei deranja pe nimeni cu zgomotul, deci vei putea să-ți faci exercițiile aproape oricând
 • unele biciclete statice au implementate locuri speciale pentru a integra o tabletă pentru a urmări diferite activități sau ghiduri

Motivele sunt foarte multe pentru a face o astfel de achiziție de bicicletă statică pentru acasă de fitness, mai ales în acest an, 2021.

Tipuri de biciclete pentru fitness

Sunt două categorii de biciclete de fitness:

 1. Bicicletă fitness standard
 2. Bicicletă fitness elipitică

Recomandare biciclete fitness pentru 2021


Uite un top cele mai bune opțiuni de alegere pentru bicicletele statice pentru fitness și exerciții cardio de acasă.

Bicicletă Orion Joy F1

recomandare bicicleta fitness ieftina

Uite un model de bicicletă de fitness magnetică destul de ieftină.

Sigur, nu este cea mai performantă și computerul care îți arată detaliile exercițiilor nu este ideal. Însă pentru acest buget, considerăm că este o bicicletă ideală pentru acasă. Are cel mai bun raport calitate-preț de pe piața din România. Asamblarea bicicletei se face foarte ușor și rapid, nu ar trebui să dureze mai mult de 15-20 de minute. Calitățile bicicletelor depinde, de multe ori, de prețul lor. Acest model este bun pentru începători, sau pentru cei ce vor să-și mențină tonusul muscular.


Bicicletă fitness eliptică Kondition

cea mai buna bicicleta fitness

Un model mai avansat de bicicletă, de această dată vorbim despre bicicletele eliptice. Am intrat pe domeniul bicicletelor de fitness pentru intermediari-avansați și experți. Este o bicicletă robustă, din materiale de cea mai înaltă calitate și suportă persoane de până la 120 kg. Fiind vorba de o bicicletă eliptică, pedalatul este puțin diferit de bicicletele magnetice normale.

Are un sistem multimedia ce poate afișa atât filme mp4, dar și audio mp3. Softul va mai indica: viteza, rotațiile, distanța parcursă, timpul, ritmul, caloriile, puterea și nivelul de rezistență.

xTz

www.xtz.ro urmărește cele mai recente descoperiri în domeniul tehnologiilor de consum și vă arată ce este cel mai nou pentru 2021, ce contează și modul în care tehnologia vă poate îmbogăți viața. Vă oferim informațiile, instrumentele și sfaturile care vă vor ajuta să decideți ce să cumpărați și cum să beneficiați la maximum de cele mai bune tehnologii moderne din viața dumneavoastră. Opiniile și părerile sunt obiective și nu sunt sponsorizate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Am detectat adblock

Inchide adblock te rog