Fără categorieScule electrice & unelte

Cel mai bun polizor unghiular in 2021

Recomandare cele mai bune polizoare unghiulare in 2021

Iata cateva sfaturi de achizitie pentru polizor unghiular, cateva ponturi utile pentru alegerea de polizoare unghiulare bune in 2021. In Romania mai sunt numite si flexuri.

Există diferite tipuri de unelte pe care trebuie să le ai acasă, care te vor ajuta să îndeplinești o serie de sarcini. Dacă îți plac proiectele de tip diy, trebuie să ai echipamentul necesar pentru a face față diferitelor tipuri de taskuri de muncă. La un moment dat, va trebui să faceți unele tăieri, șlefuiri și lustruiri. Acest lucru va necesita un echipament versatil, precum un polizor unghiular.

In mare parte, proprietarii care stau la case care încearcă să caute un polizor pentru scopuri de îmbunătățire a casei pot găsi o provocare să selecteze polizorul potrivit. Acest lucru se datorează faptului că polizoarele nu sunt fabricate în același mod.

Nu trebuie să cumpărați un polizor înainte de a efectua o cercetare. Puteți căuta diferitele tipuri de polizoare disponibile pe piață și caracteristicile acestora.

Acest lucru te va ajuta să obții produsul potrivit care să funcționeze perfect. Înainte de a cumpăra orice polizor, există o mulțime de factori pe care trebuie să îi luați în considerare. Mergi întotdeauna pentru un produs adaptat pentru a răspunde tuturor nevoilor tale.

Factori importanti cand cauti cel mai bun polizor unghiular

Oameni diferiți vor avea preferințe diferite atunci când vine vorba de alegerea polizorului unghiular (flex) potrivit. Aceasta va depinde de utilizarea principală pentru care cumpără ustensila.

Dacă doriți să cumparati cel mai bun polizor de pe piață, este important să citiți următoarele lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a face o achiziție.

Tipuri de polizoare unghiulare (flexuri)

tipuri polizor unghiular

Există diferite tipuri de polizoare cu care va veți întâlni și acestea vin în diferite stiluri. Una dintre ele include polizoarele de banc, care sunt fixate pe un banc pentru un control maxim si precizie.

Un alt tip de polizoare pe care le veți întâlni include polizoarele portabile. De obicei, sunt mai mici și mai ușoare decât polizoarele fixe de banc.

Un alt tip include polizoarele unghiulare care sunt manevrabile și versatile. Sunt instrumente excelente pentru netezirea, tăierea și ascuțirea, printre alte activități. În sfârșit, veți găsi, de asemenea, unelte de polizat concepute pentru o operațiune cu o singură mână. Au discuri mai mici și o viteză mai mare pentru lucrul fin în spații înguste.

Marime polizor unghiular (flex)

De asemenea, este important să luați în considerare dimensiunea polizoarelor înainte de a le cumpăra. Uneltele de polizat mai mari vor fi perfecte pentru manipularea lucrărilor mai mari.

Dimensiunea polizoarelor este determinată de disc nu de lungimea totală a uneltei. Polizoare de dimensiuni mai mari folosesc discuri abrazive mari, ceea ce le face ideale pentru lucrări mari. Profesioniștii aleg polizoarele mai mari, deoarece lucrează rapid la locuri de muncă grele.

Există și alte polizoare care sunt mai mici. Aceste tipuri de polizoare se învârt cu o viteză mai rapidă, oferind astfel puterea de a tăia și lustrui metalul. În funcție de tipul de muncă pe care îl faceți sau de preferințele dvs., puteți alege fie un polizor mic, fie un unghiular mare.

Greutatea

Polizoarele au o greutate diferită în funcție de modelul pe care îl alegeți. Există cele care sunt proiectate cu o greutate ușoară, în timp ce altele sunt puțin grele. Parerea este putin subiectiva, ceea ce este greu va varia de la un individ la altul, în funcție de puterea fiecaruia dintre voi. Chiar și un polizor ușor se poate îngreuna după ce l-ați folosit pe perioade mai marei de timp. Alegeți un polizor unghiular cu o greutate cu care sunteți confortabil și unul care vă va oferi o funcționare ușoară. Acest lucru vă va ajuta să vă descurcați bine la diferitele taskuri de lucru fără probleme. Un polizor unghiular perfect care nu este prea greu sau prea ușor va fi o achiziție excelentă.

greutatea polizoarelor unghiulare 2019

Marimea discului de polizor unghiular

marimi polizoare unghiulare

De regula, discurile mari vor necesita un motor mai puternic pentru polizor, dar asta va insemna totodata ca si greutatea creste proportional. Discurile mari sunt benefice pentru taieturi de tevi de otel foarte mari. Discurile mici au o viteza de rotatie a motorului mai mare, ceea ce le face ideale pentru taskurile mai mici si mai rapide. Discurile de polizor vin in diferite marimi.

Puterea motorului

O sa excludem din acest topic polizoarele unghiulare profesionale, care au motoare mult mai puternice, ideale pentru cei care lucreaza intens in domeniul constructiilor. Motoarele variaza in functie de voltajul lor. Cele mai preferate sunt cele alimentate la priza datorita preturilor accesibile. Acestea se pot descurca la aproape orice  task fara a avea limitare a motorului.

puterea motorului 2019

Dar sunt si polizoare unghiulare pe acumulator. Despre care o sa mai vorbim in articolele viitoare aici pe www.xtz.ro.

Acestea sunt foarte ergonomice, portabile si versatile. Nu veti mai avea nevoie de o priza sau prelungitoare trase dupa voi. Da, motoarele lor sunt putin mai pretentioase si mai lente, nu au aceeasi putere de rotatie ca motoarele de polizoare alimentate la 220v.

Viteza de rotatie

De asemenea, ar trebui să acordați atenție mare vitezei de rotatie pe care doriți să o cumpărați. Vrei să cumperi o unealtă puternică, care funcționează rapid pentru ca toate lucrările tale să fie perfectate.

Practic, polizoarele unghiulare de mână au discuri care au în jur de 5.000 până la 10.000 RPM.

Acest lucru înseamnă că instrumentele pot efectua o serie de șlefuiri sau tăieri. Acest lucru poate duce, de asemenea, la un risc ridicat de rănire dacă mașina nu este manipulată cu grijă. Este important să vă asigurați că sunteți bine protejat pentru a evita să vă tăiați accidental.

O viteza mai mare de rotatii va termina treaba mult mai rapid.

Ergonomie si confort

manere polizoare

Fiecare unealta pe care o selectați trebuie să fie confortabila la utilizare, indiferent de dimensiunea acestuia. Dacă mergeți spre o mașină care nu este confortabilă, s-ar putea să sfârșiți cu regrete si cu lucrari incorect executate.

Există două lucruri care determină confortul polizorului: dimensiunea și greutatea.

Este important să mergeți spre o unealta compactă care vă va permite să o țineți o perioadă lungă de timp, fără să obosiți. Unele dintre polizoare sunt mai confortabile decât altele, deoarece sunt proiectate cu mânere anti-vibrații, astfel ducând confortul la nivelul următor.

Discurile si accesoriile pentru cele mai bune polizoare unghiulare

Acesta este, de asemenea, un alt lucru important de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți polizorul unghiular. Polizoarele sunt unelte versatile cu discuri care pot fi schimbate, iar utilizatorii pot instala, de asemenea, diferite tipuri de discuri și alte accesorii. Există diferite tipuri de discuri și stiluri de atașare la perie care sunt disponibile. Este important să citiți ambalajele și ghidurile de utilizare pentru a vă asigura că achiziționați produsul potrivit care va îndeplini perfect sarcinile dorite.

discuri polizare

Puteti folosi accesorii dedicate de exemplu: un disc special pentru polish, pentru vopseaua de pe masini, pentru indepartarea in profunzime a unui strat subtire de vopsea si a indeparta zgaraieturile. Alte accesorii special concepute pentru curatare/slefuire lemn etc.

Siguranta utilizarii polizorului unghiular

Este printre cele mai importante lucruri la care te gandesti inainte sa alegi polizorul ideal. Ultimul lucru pe care il vrei este sa ai parte de un accident cand folositi un polizor cu disc care atinge 10.000 de rotatii pe minut.

Siguranta, trebuie sa fie primordiala. Exista un set de masuri adiacente pe care trebuie sa le iei inainte de a incepe sa folosesti orice polizor:

 • ochelari speciali de protectie a ochilor (ofera protectie ochilor pentru resturile metalice/lemnoase)
 • manusi solide de protectie
 • nu renuntati la carcasa de protectie a degetelor care vine impreuna cu unealta de grinduire

Manevrarea corecta a unui polizor unghiular

Este minunat să vă uitați la mânerul lateral reglabil, care face ca mașina să fie ușor de utilizat atât pentru persoanele dreptace, cât și pentru cele stângace Cu cât sunt mai multe poziții disponibile, cu atât este mai versatil aparatul.

De asemenea, dati atentie mânerului anti-vibrații, care va face mașina mai confortabilă de utilizat pentru o perioadă îndelungată de timp, de aceea va ajuta la reducerea oboselii.

O mașină bună cu un mâner confortabil de ținut in mana vă oferă posibilitatea de a controla complet mașina, precum și de a obține o manevrabilitate ușoară. Acest lucru vă va ajuta să vă duceți taskul la perfectie, fără nici o durere de maini.

Recomandari cele mai bune polizoare unghiulare 2021

Iata si un top cele mai bune polizoare unghiulare pentru 2021

Polizor unghiular Bosch PWS 700

Un polizor unghiular ieftin, recomandat pentru sarcini casnice ocazionale

cel mai bun polizor unghiular ieftin 2020

Cele mai bune caracteristici:
 • Compact și ușor
 • ToolLess pentru schimbare disc
 • Putere 700W
 • Mâner reglabil

 

Un polizor cu raport pret-calitate-performanta foarte bun. Nu este cel mai ieftin polizor unghiular de pe piata din Romania, insa este destul de corect, cel putin din privinta raportului pret-calitate-performanta.

Bosch este un brand preferat de noi, au unelte de calitate la preturi bune si pentru orice bugete si buzunare.

Caracteristici polizor unghiular Bosch

Design compact si greutate redusa pentru o manevrare intotdeauna sigura si controlata
Utilizare diversificata la taierea, debitarea, slefuirea si perierea metalului, placilor ceramice si a blocurilor de beton
Flexibil si sigur datorita reglarii fara scule si codificarii aparatoarei de protectie pentru a evita montarea gresita

Păreri PRO:
 • ușor
 • mânerul se poate regla
 • consum mic
 • preț ieftin
 • discurile se pot schimba fără scule necesare
 • poate tăia și țevi de fier
 • utilizare ergonomică
 • durabilitate
 • putere optima si durata de viata superioara datorita sistemului Dust Protection
Păreri CONTRA:
 • nu face de mâncare

Polizor unghiular (flex) Makita GA9020

Uite și un model de unghiular profesional de la un brand cu renume mondial

recomandare cel mai bun polizor unghiular (flex) profesional Makita

Cele mai bune caracteristici:
 • Materiale de construcție de calitate
 • 6600 Rotații pe minut
 • Mâner reglabil în 4 poziții
 • Material cauciucat pentru un grip bun

 

Iata si o recomandare de polizor unghiular profesional Makita. Merita sa dam atentie unui brand japonez arhicunoscut pentru uneltele de cea mai inalte calitate din domeniul constructiilor.

Acest flex (polizor unghiular) este unul dintre cele mai bune polizoare din aceasta categorie de buget. Pretul este destul de corect.

Descriere

Constructie antipraf.

Acoperirea brevetata in zig-zag a rotorului si izolatia imbunatatita a statorului permit o incarcare maxima a masinii.

Constructia tip labirint asigura o buna protectie a rulmentilor impotriva prafului rezultat la slefuire.

Roti dintate tratate termic pentru un timp de viata mai lung.

Carcasa masinii este prevazuta cu suport de cauciuc si este reglabila in 4 pozitii la 90 de grade.

Perii de carbon cu schimbare din exterior.

Păreri PRO:
 • Constructie antipraf.
 • Acoperirea brevetata in zig-zag a rotorului si izolatia imbunatatita a statorului permit o incarcare maxima a masinii.
 • Constructia tip labirint asigura o buna protectie a rulmentilor impotriva prafului rezultat la slefuire.
 • Roti dintate tratate termic pentru un timp de viata mai lung.
 • Carcasa masinii este prevazuta cu suport de cauciuc si este reglabila in 4 pozitii la 90 de grade.
 • Perii de carbon cu schimbare din exterior.
Păreri CONTRA:
 • Putin cam greu
 • Viteza de rotatie a motorului cam slabuta

Polizor unghiular cu acumulator Einhell PXC TE-AG 18

Un model de polizor fără fir, decent pentru taskuri ocazionale prin gospodărie

cel mai bun polizor unghiular cu acumulator

Cele mai bune caracteristici:
 • Ușor
 • Carcasă de aluminiu
 • Mâner reglabil pe 3 poziții
 • Lanternă inclusă în kit
 • Încărcător+acumulator de 3Amperi
 • Adaptor

 

Iata un model ieftin de polizor unghiular cu acumulator.

Polizorul unghiular TE-AG 18 Li – Solo are o carcasa robusta din aluminiu. Pentru o functionare optima, motorul si mecanismele sunt separate. Datorita functiei softstart si de protectie la repornire, polizorul unghiular porneste lin si este mai sigur in utilizare. Cu un design ergonomic cu maner Softgrip si maner suplimentar care poate fi montat in trei pozitii, aceasta unealta asigura o manipulare confortabila. Sistemul de ghidare a aerului modificat asigura racirea optima a uneltei si efort redus in timpul functionarii. Aparatoarea discului permite o reglare rapida a uneltei care poate fi adaptata pentru orice sarcina printr-o simpla miscare a mainii. Un sistem de siguranta la supraincarcare contribuie la o mai mare siguranta si prelungeste durata de viata a aparatului. Se livreaza fara acumulator si incarcator. Acestea sunt disponibile separat. Pentru taiere, polizare sau degrosare optime este recomandata o acumulator de 3.0 Ah.

Descriere

CARACTERISTICI:

– Membru al familiei Power X-Change;
– Cel mai usor polizor unghiular din clasa sa;
– Functie Softstart si protectie la repornire accidentala pentru a fi mai sigur in utilizare;
– Protectie la suprasarcina pentru o durata lunga de viata;
– Ghidare a aerului modificata pentru o racire mai buna si o durata mai lunga de viata;
– Functionare foarte buna datorita separarii motorului si a angrenajului;
– Protectie disc cu ajustare rapida;
– Carcasa robusta din aluminiu pentru angrenaj de transmisie;
– Design subtire cu suprafete ergonomice cu softgrip;
– Manerul suplimentar poate fi montat in 3 pozitii;
– Recomandare pentru rezultate optime: acumulator de 3,0 Ah si mai mare;
– Discul de taiere nu este inclus.

Lanterna cu acumulator Einhell PXC TE-CL 18 Li-Solo, 280 lm

Lampa cu acumulator TE-CL 18 Li H – Solo asigura o lumina foarte puternica atunci cand lucrati in intuneric sau in zonele cu iluminare slaba. Produsul este prevazut cu LED-uri de inalta performanta pentru lumina mai stralucitoare de 280 lm. Gratie unui consum redus de energie, lampa asigura un iluminat prelungit. Iiluminarea optima este asigurata de capul pivotant al lampii. Carcasa robusta cu maner de transport si maner cauciucat face lampa foarte usor de transportat. De asemenea, aceasta poate fi agatata rapid si usor in orice loc cu ajutorul carligului practic din metal. Lampa cu acumulator TE-CL 18 Li H-Solo face parte din seria de produse Einhell Power X-Change si poate fi alimentata de la orice acumulator pentru seria Power X-Change. Se livreaza fara acumulator si incarcator.

DATE TEHNICE:

– Acumulator 18 V | Li-Ion;
– Numar LED-uri 1 buc.;
– Flux luminos 280 lm.

CARACTERISTICI:

– Membru al familiei Power X Change;
– LED de inalta calitate a companiei CREE Ltd.;
– Flexibilitate ridicata datorita capului pivotant;
– Carlig metalic practic;
– Maner ergonomic cu soft grip.

Adaptor EInhell PXC pentru USB TE-CP 18 Li USB-Solo

Adaptorul USB pentru acumulatori Einhell TE-CP 18 Li USB-Solo asigura o sursa de alimentare externa mobila si practica pentru incarcarea unui telefon, a unei tablete, MP3 player si altor consumatori de energie mici, care sunt utilizate in miscare. Alimentarea cu energie se face de la un sistem de acumulatori pentru seria Power X-Change care asigura suficienta putere pentru a reincarca produsul in orice moment. Cu cele 2 porturi USB pe carcasa, doua dispozitive pot fi reincarcate simultan. Pentru incarcare rapida, unul dintre porturile USB este alimentat cu un curent puternic de incarcare de 2.1.

DATE TEHNICE:

– Voltaj intrare 18 V
– Voltaj iesire 5 V
– Numar porturi USB 2 buc.
– Iesire USB port 1 1 A
– Iesire USB port 2 2.1 A

CARACTERISTICI :

– Membru al familiei Power X-Change;
– Sursa de alimentare externa pentru incarcarea unui telefon mobil, a unei tablete sau a unui MP3 player;
– 2 porturi USB pentru incarcarea simultana a doua dispozitive;
– 1 port USB cu 2.1A pentru incarcare rapida;
– Indicator de stare LED;
– Timpul de incarcare depinde de capacitatea acumulatorului.

Incarcator rapid si acumulator PXC, 18 V, 3,0 Ah Li-Ion

Kit-ul starter Einhell 18 V 3.0 Ah PXC este un set din seria Power X-Change ideal pentru amatorii DIY si gradinari. Contine un acumulator de 3.0 Ah cu incarcator. Sistemul se poate folosi universal cu seria Power X-Change. Siguranta maxima este data de sistemul de management proactiv si inteligent de incarcare a acumulatorului. Pentru incarcare optima si durata de viata mai mare, ciclurile de incarcare sunt adaptate la situatie. Toti parametrii sunt monitorizati constant de componente de ultima ora. Afisajul cu 3 leduri de nivel de incarcare, indica rezerva de curent din acumulator. in timpul incarcarii, sistemul de incarcare in 6 trepte indica starea curenta de incarcare. Carcasa cauciucata rezistenta la socuri are manere incastrate.

CARACTERISTICI:

– Durata mai lunga de viata a acumulatorului datorita ciclurilor de incarcare specifice;
– Descarcare zero ln lipsa utilizarii datorita celulelor litiu-ion de inalta calitate;
– Monitorizarea tuturor parametrilor prin componente de ultima generatie;
– Nivelul de incarcare poate fi verificat in orice moment datorita sistemului LED cu 3 etape;
– Protectie la impact si aderenta buna datorita carcasei acoperite cu cauciuc;
– Manipularea ergonomica datorita manerelor incastrate optimizate;
– Caracteristici incarcator:;
– Durata mai lunga de viata a bateriei datorita ciclurilor de incarcare specifice situatiei;
– Siguranta maxima datorata gestionarii inteligente a incarcarii;
– Monitorizare permanenta a bateriei pentru incarcare optima;
– Informatii actualizate datorita sistemului de incarcare in 6 trepte;
– Usor de montat pe perete;
– Utilizare universala pentru toti acumulatorii Power X-Change,

DATE TEHNICE:

– Alimentare incarcator 200-250 V | 50-60 Hz;
– Voltaj iesire incarcator 21 V;
– Timp de incarcare 1h;
– Accumulator 18 V | 3000 mAh | Li-Ion.

Păreri PRO:
 • Ergonomic
 • Versatil
 • Nu necesita prelungitoare
 • Viteza de rotatie buna
 • Motor fara perii
 • Lanterna la oferta actuala
 • Destul de usor
 • Maner ambidextru
 • Pretul ieftin
Păreri CONTRA:
 • Capacitate acumulator cam mica
 • Nu sustine taskuri grele pe perioade lungi de timp
 • Nu este inclus și un disc de tăiere în pachet

Victor Gabriel a spus:

Flexul are mai multa putere decât mă așteptam sunt mulțumit de el, lanterna da lumina foarte buna într-un unghi larg dar nu și la distanță mai mare iar încărcătorul usb este ok. Am luat acest pachet pentru că a fost mai ieftin decât dacă luam flexsul separat împreună cu cutia de transport care oricum nu mă ajută prea mult pentru că îl folosesc acasă.


Cuvinte de final,

Selectarea celui mai bun polizor unghiular nu este o sarcină simplă pentru mulți oameni. Acest lucru va fi mai dificil dacă nu știți lucrurile cheie pe care trebuie să le căutați atunci când achiziționați un polizor unghiular perfect.

După ce luați în considerare factorii de mai sus, veți putea obține râșnița unghiului perfectă care să răspundă tuturor nevoilor dvs. de muncă. Cumpărați întotdeauna un produs ușor și confortabil de utilizat și poate îndeplini diferite tipuri de funcții.

Cu un polizor unghiular mare, puteți gestiona cu ușurință proiectele de îmbunătățiri și renovări ale locuinței cu ușurință. Nu trebuie să continuați să împrumutați sau să angajați polizoare unghiulare atunci când trebuie să îndepliniți o anumită muncă. Puteți cumpăra propriul instrument pe care îl puteți folosi oricând aveți nevoie de o muncă depusă.

Cumpărați o unealtă puternică de la un producător recunoscut și veți fi sigur că primiți produsul potrivit. Puteți citi prin diferite recenzii pentru a găsi mărci de renume cu un rating ridicat și recenzii pozitive ale clienților.

 

xTz

www.xtz.ro urmărește cele mai recente descoperiri în domeniul tehnologiilor de consum și vă arată ce este cel mai nou pentru 2021, ce contează și modul în care tehnologia vă poate îmbogăți viața. Vă oferim informațiile, instrumentele și sfaturile care vă vor ajuta să decideți ce să cumpărați și cum să beneficiați la maximum de cele mai bune tehnologii moderne din viața dumneavoastră. Opiniile și părerile sunt obiective și nu sunt sponsorizate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Am detectat adblock

Inchide adblock te rog