Casa

Cea mai buna masina de tuns gazonul in 2023

Recomandare masina electrica de tuns iarba

Masina de tuns gazonul este un instrument comun pe care îl folosesc majoritatea proprietarilor de case.

Când dețineți o curte sau o grădină, atunci trebuie să știți cum este frumos să aveți o curte atractivă. Și pentru a vă păstra curtea frumoasă, trebuie să o mențineți bine. Prin urmare, pentru a obține treaba, veți avea cu siguranță nevoie de cel puțin o masina sau o motocoasa pentru mentenanta gazonului.

Deși masinile de tuns iarbă au dimensiuni și tipuri diferite, toate au o utilizare grosolană pentru a păstra ierburile tăiate. Pentru a vă bucura de o curte mai ecologică și mai bine tăiată, asigurați-vă că aveți un tăietor de iarbă potrivit. În plus, deoarece va trebui să utilizați cel mai adesea masina de taiat iarbă, merită să cumpărați cel mai bun model.

Cum sa alegi cea mai buna masina de tuns gazonul!

masina de tuns gazonul

Când cumpărați un aparat de taiat iarbă, trebuie să luați în considerare câțiva factori înainte de a lua o decizie de cumpărare. Unii factori comuni sunt:

  • Decide cu privire la tipul de masina de tuns iarbă
  • Dimensiunea și forma curții dvs.
  • Luați în considerare bugetul alocat

Cu toate acestea, un pic de cercetare pe diferite tipuri de masini de tuns iarba va ajuta sa cumparati una perfecta pentru nevoile dvs.

Recomandare masina de tuns gazonul 2023

Masina de tuns gazonul pe benzina Husqvarna

masina de tuns gazonul 2018

 

Masina de tuns gazonul

Putere taiere - 9.8
Calitate - 9.5
Fiabilitate - 9.2
Suprafata taiere - 9.6

9.5

Scor total obtinut

Husqvarna LC 253 S este o masina formidabila, ideala pentru curti medii. Depinde de marimea ierbii, poate acoperi si suprafete mari. Husqvarna sunt renumite pentru masinile foarte bune de tuns iarba. Aceasta obtine un scor bun de la xTz.ro

Verificati daca mai este la oferta
User Rating: 4.78 ( 2 votes)

Decizia tipului de masina de tuns gazonul

Mai întâi de toate, înainte de a decide cu privire la un nou aparat de taiat de iarbă, ar trebui să știți ce model este cel mai bun pentru curtea ta. În plus, trebuie să cunoașteți avantajele și dezavantajele fiecărui tip de masina. În general, sunt comune două tipuri de taietoare de iarbă: modele pe carburant lichid și modele electrice. Modelele electrice sunt ecologice și ușor de utilizat. Pe de altă parte, modelele de gaze sunt mai puternice decât modelele electrice, dar mai dificil de utilizat.

Dimensiunea si forma curtii dvs.

În funcție de mărimea și forma curții dvs., trebuie să alegeți tipul tăișului de iarbă. Modelele electrice sunt perfecte pentru o curte de dimensiuni medii. Acest tip este potrivit pentru a tăia iarba si buruienile medii. Întrucât modelele de gaze sunt mai mobile și permit funcționarea oriunde ai nevoie. Trebuie sa luati in calcul si dimensiunea cablului electric de prelungire, sa ajunga in toate colturile curtii.

Aici este avantajul masinilor de tun pe combustibil.

Bugetul de luat in considerare

Când cumpărați un aparat de taiat iarbă, ar trebui să luați în considerare prețul său. Ai o peluză de dimensiuni mici și nu îți place să plătești mii de lei pentru o mașină de top. Corect?Nu? Într-adevăr, nu trebuie să plătiți o avere pentru a obține cel mai bun randament pentru curtea dvs, mai ales daca este mica de 200-300 mp. Unele modele ajuns sa coste zeci de mii de lei. La modele de genul pe care te sui si stai ca intr-o masina de golf, apropo, copii o sa va implore sa ii lasati sa tunda gazonul daca achizitionati modele acelea. Sau?! Cel putin primul an o sa fie extaziati sa se plimbe cu masina si sa tunda si gazonul simultan.

Totusi aveti si optiunea masinilor electrice cu acumulator. Dar nu le putem recomanda la preturile actuale.

Lucruri de care trebuie sa ai cunostinta daca alegi masinile electrice de tuns iarba

Ca proprietar de casa, știți cât de important este să vă păstrați curtea în formă. Dar nu vă puteți bucura de frumusețea curții dvs. dacă există iarbă lungă sau buruieni peste tot. Prin urmare, îngrijirea gazonului este o chestiune de artă și siguranță. Desigur, gazonul tău are nevoie de îngrijire continuă. Un gazon mai ecologic și mai sănătos se poate transforma într-o groapa de nisip, dacă nu vă îngrijiți corespunzător de el. Frunzele căzute și iarba lungă, netaiată, poate fi casa gandacilor si daunatorilor.

Pentru a vă face sarcina de îngrijire a gazonului ușor și fără efort, mașina de tăiat iarba electrică sau mașina de tuns iarba pe combustibil este o opțiune bună. De fapt, masina de tuns  sau motocoasea sunt mai bune din mai multe motive:

Ușor de întreținut

Încărcați și gata de plecare! Cutterul pentru iarba electrică nu necesită aproape nicio întreținere. După terminarea lucrării de tăiere a ierbii, le ștergeți și le puneti la păstrat.

Mai eficient

Masinile cu combustibil au motoare mai puternice. Acestea fac aparatul mai ușor de utilizat. Astfel, puteți tăia ușor și rapid.

Mai silențioasă și mai puțină interferență

De obicei, cele electrice sunt mai silentioase. Deci, puteți să vă faceți treaba fără a vă deranja vecinii.

Prin urmare, dacă aveți nevoie să vă curățați curtea foarte devreme dimineața, puteti sa taiati de dimineata iarba.

Eco-friendly

Masinile electrice nu emit noxe, deci, prin urmare, acestea sunt cu siguranță mașini ecologice.

Cost eficient

Nu este nevoie să cumpărați ulei, gar sau alt echipament suplimentar pentru a opera mașina. Trebuie doar să încărcați mașina. Deci, costă mai puțin în timp.

Sigur de utilizat

Primul lucru este că aceste tipuri de tăietoare de iarbă nu conțin emisii. În al doilea rând, aproape toate modelele electrice de aparate de tuns de iarbă  sunt prevăzute cu un sistem de blocare a cablului pentru a păstra siguranța utilizatorului de la o deconectare accidentală.

Motocoasa sau masina de tuns iarba?

Noi va recomandam sa aveti cate una din fiecare.

Motocoasele sunt putin incomode pentru utilizarea de catre doamne/domnisoare, dar au avantajul ca pot taia in spatii inguste sau daca gradina are multi copaci sau obstacole.

Au dezavantajul ca dureaza mult mai mult taierea gazonului, si in plus o sa lase iarba taiata pe loc. Deci trebuie adunata iarba dupa taiere.

Masinile de tuns iarba sunt mai eficiente, au sac de colectare a ierbii taiate, sunt mai bune pentru terenurile mai mari. 

Concluzie,

Sunteți aproape la sfârșitul analizei noastre. Vă mulțumim pentru răbdarea dvs. pentru a citi articolul nostru. Sperăm că sunteți gata să faceți o decizie înțeleaptă de cumpărare. Evident, oricare dintre aceste mașini de tăiat iarba va face grija dvs. fata de gazon nu numai ușoara, dar și mai puțin frustranta și mai plăcuta.

Aveți grijă de curtea dvs. verde și bucurați-vă de frumusețea ei.

xTz

www.xtz.ro urmărește cele mai recente descoperiri în domeniul tehnologiilor de consum și vă arată ce este cel mai nou pentru 2021, ce contează și modul în care tehnologia vă poate îmbogăți viața. Vă oferim informațiile, instrumentele și sfaturile care vă vor ajuta să decideți ce să cumpărați și cum să beneficiați la maximum de cele mai bune tehnologii moderne din viața dumneavoastră. Opiniile și părerile sunt obiective și nu sunt sponsorizate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Am detectat adblock

Inchide adblock te rog