Electrocasnice mari

Cea mai buna combina frigorifica in 2024

Recomandare combina frigorifica buna pentru 2024

Da, când cumpărăți o combina frigorifica, o să căutați aparatul cel mai potrivit pentru menținerea hranei proaspete la rece. Dar aceasta nu este singura prioritate pe listă: designul bucatariei, obiceiurile alimentare, bugetul și dezbaterea vechiului congelator/combină frigorifică pe partea de sus față de congelator . Ai putea cheltui de la 1000 de lei pana la 15.000 ron. Iată la ce ar trebui să vă gândiți înainte de a vă cheltui banii.

1.Spatiul din bucatarie alocat pentru combina frigorifica

Nu puteți avea o combina frigorifică (frigider) mai mare decat spatiul liber pe care il aveti in bucatarie, așa că începeți prin măsurarea spatiului destinat. O combina frigorifica are nevoie de cativa centimetri in plus in jurul tuturor partilor astfel incat sa functioneze eficient si aerul sa poata circula. De asemenea, rețineți cât de largi pot fi deschise ușile și verificați dacă aveți o distanță adecvată. Asigurați-vă că ușa se deschide în direcția corectă și, dacă nu, verificati in specificatiile combinei frigorifice daca directia de deschidere se poate muta (usi reversibile). Anumite modele permit mutarea manerului si a balamalelor de pe stanga pe dreapta si vice-versa. Puteti sa mergeti si pe un model incorporabil, depinde foarte mult de configuratia mobilierului din bucatarie, daca are spatii special concepute pentru combinele frigorifice, plite pe inductie si cuptoare incorporabile.

Dacă sunteți atrași de un “model slim” (nu va ieși dincolo de blaturile dvs.) pentru un aspect curat încorporat, amintiți-vă că este posibil să nu vă asigure destul volum cubic sa inmagazinati alimentele.

2.Obiceiurile tale alimentare

Dacă gătiți adesea alimente proaspete, este posibil să vă doriti un model cu congelatorul in partea inferioara (în partea de jos), iar alimentele pentru racire sa fie in partea superioara. Daca obiceiurile dvs. alimentare se bazeaza foarte mult pe hrana congelata, poate vreti sa mergeti pe un model de combina frigorifica cu congelatorul deasupra.

O combina frigorifica cu 2 usi, ofera ambelor situatie un compromis. Si veti avea rafturi dedicate pentru fiecare tip de mancare, fie ca ai o pizza ramasa de la o seara anterioara, majoritatea combinelor frigorifice o poate mentine fresh peste noapte.

3. Familia ta

O unitate frigorifica cu usa dubla este o alegere bună pentru familiile cu multi copii, persoanele cu handicap sau persoanele în vârstă – în frigider sau congelator, puteți stoca obiecte pe rafturile inferioare sau superioare pentru a avea acces ușor. Combinele frigorifice duble faciliteaza accesul mai usor la alimente si pentru copii, dar si pentru persoanele cu dizabilitati, aveti destule rafturi de stocare in partile inferioare pentru a facilita accesul usor.

4. Bugetul tău alocat pentru combina frigorifica

Suporturile tradiționale de top, cu congelatorul de deasupra și frigiderul de dedesubt, sunt cele mai puțin costisitoare pentru depozitarea alimentelor. Finisajul exterior poate afecta prețul, deci luați în considerare cât de important este să aveți o combina frigorifica din oțel inoxidabil, o culoare la modă sau inox fals, rezistent la amprente.

Iar luați în considerare distribuitorul pentru gheața sau apă rece acestea se adaugă la prețul de cumpărare și costurile cu energia electrică, iar aceste caracteristici sunt cel mai probabil să nu fie necesare. Dacă sunteți dispus să cheltuiți mai mult pe unele facilități speciale, noile combine frigorifice high-end au caracteristici tech, cum ar fi conectivitatea la Internet,  patru uși și compartimente care pot servi fie ca congelator, fie ca frigider. Personal, va recomand sa nu va orientati spre caracteristica combinei frigorifice cu dispensor de apa rece, nu sa il folositi decat la primele utilizari, dupa un timp o sa uitati de el. Un cost suplimentar nu este justificat. Cat despre dispensor extern de gheata, depinde de voi in mare parte, daca pregatiti des bauturi care necesita gheata, atunci puteti arunca o privire la aceasta optiune.

5. Factura de energie

De obicei, combina frigorifică reprezintă până la 15% din consumul total de energie al unei locuințe, așa că citiți cu atenție etichetele certificarilor energetice. Și amintiți-vă acest avertisment: Combinele frigorifice cu dispensoare de apă și gheață încorporate sunt consuma electricitate in plus și nu sunt incluse în estimările privind consumul de energie – ele vor adăuga până la 20% la costul de funcționare.

Combinele frigorifice de tip frigider cu congelatoare montate sus utilizează cu 10 până la 25% mai puțină energie electrică decât celelalte configurații. Ceea ce este util să vă amintiți în timp ce faceți cumpărăturile și comparați.

6. Obiceiurile tale de curățenie

recomandare frigider (combina frigorifica)

Oțelul inoxidabil arată frumos atunci când este curat, dar lasa amprente de degete foarte usor. Obțineți aspectul, dar o sa trebuiasca sa il stergeti constant, alegând un model cu finisaj inoxidabil. Rafturile din sticlă  care conțin scurgerile (în loc de rafturile din sârmă) sunt de asemenea ușor de curățat.

Recomandare cea mai buna combina frigorifica + TOP 3


Combina frigorifica Beko RCNA406E40XB

Una dintre cele mai bune combine frigorifice din 2024

combina frigorifica - frigider 2020

Cele mai bune caracteristici:
 • NeoFrost Dual Cooling
 • Compressor ProSmart Inverter
 • Compartiment 0°C
 • A+++
 • KitchenFit
 • Sistem de racire No Frost
 • Cooling Fan
 • Display touch control

 

Un frigider (combina frigorifica) nu destul de ieftin, dar cu un raport calitate-pret-consum foarte bun. Combina frigorifica este destul de înaltă, dacă nu aveți un loc perfect drept unde sa fie amplasat o sa aveti probleme la deschiderea/inchiderea usii. Este foarte bine compartimentat si e foarte incapator. Nivelul de decibeli este insesizabil. Nu este anti amprenta.

Atentie! Nu vine cu kitul pentru usi reversibile, daca aveti nevoie de schimbarea deschiderii usilor, puteti vorbi cu cei de la service si va ajuta sa va schimbe tipul de deschidere.

Acest model are un consum foarte mic de energie, a fost printre multele caracteristici la care ne-am uitat inainte de a-l recomanda ca fiind cel mai bun din aceasta categorie de combine frigorifice.

Păreri PRO:
 • consum mic de energie
 • compartimentare eficienta
 • afisaj lcd pentru temperaturi
 • design modernist
 • reglarea temperaturi fara a fi deschis
Păreri CONTRA:
 • lasa amprente
 • nu ar fi tocmai un dezavantaj faptul ca are kitul de schimbare a balamalelor, dar se poate face la service.

Punctaj obtinut frigider Beko

Design - 9.8
Eficienta energetica - 9.6
Volum - 9.5
Pret - 10

9.7

Punctaj total

O combina frigorifica ( frigider ) cu un design modern, am tinut cont de mai multe criterii pentru a-l putea recomanda.

Vezi daca mai este pe stoc
User Rating: 5 ( 1 votes)

Combina frigorifica cu 2 usi LG GTB583PZCZD

O combina frigorifica cu design modern și materiale de construcție de calitate

recomandare cea mai buna combina frigorifica 2020

Cele mai bune caracteristici:
 • Afișaj LED
 • Odorizare
 • Rafturi de sticlă
 • Ventilator interior
 • Sistem răcire și congelare No Frost

 

Una dintre cele mai bune opțiuni de combina frigorifica pentru 2024. Mâncarea se menține proaspătă pe perioade mult mai lungi cu ajutorul unui control al temperaturii. Acest model are un ventilator ce se asigură că aerul rece circulă/distribuit în tot compartimentul frigiderului.

Compresorul este cu invertor Linear de calitate, ceea ce înseamna că aceasta combina frigorifică va fi extrem de eficientă din punct de vedere energetic.

Are funcția de odorizare, ideală pentru a păstra mirosurile neplăcute departe de frigiderul acesta.

Congelatorul, destul de încăpător, dar se putea și mai bine. Este poziționat în partea superioară, fiind comod de utilizat.

Acest model de combina frigorifica / frigider are un consum foarte mic de energie! Doar 270 de kilowats pe an.

Păreri PRO:
 • raport calitate-preț-energie bun
 • funcția de ventilare este eficientă
 • are și funcția de dezghețare
 • consum de doar 270 kWh pe an (.cca 100 lei de energie pe an)
 • design modern
Păreri CONTRA:
 • ar fi fost mai bine cu congelatorul jos

Combina frigorifica Star-Light CRFV-268A+

Nu puteam să nu avem și combinele frigorifice ieftine

cea mai ieftina combină frigorifică 2020

Cele mai bune caracteristici:
 • Dezghețare automată
 • Uși reversibile
 • Silențioasă
 • Spațiu mare de stocare

 

Unele dintre cele mai ieftine combine frigorifice din 2024. În plus, veți putea să găsiți la ofertă și mai mici la produse resigilate la emag, deci prețul poate fi și mai mic de atât. Găsiți un model cu mici îndoituri din transport și veți economisi încă 200 de ron.

Acest model de frigider are un spațiu destul de generos de depozitare a alimentelor de 268 litri. Consumul de energie este și el redus, ceea ce înseamnă ca aceasta combina frigorifică are un raport preț-volum-consum foarte bun.

Funcția de dezghețare automată este prezentă și utilă de multe ori, însă nu o să vă dea pe spate această funcție.

Se poate instala în orice direcție pentru că are sistem de schimbare a deschiderii ușii. Deci, indiferent pe ce parte vrei să se deschidă, o poți configura ca atare.

Silențioasă!

Inițial, îți dă senzația că nu merge compresorul, apoi auzi un zgomot de combină frigorifică și constați că se aude frigiderul vecinului, atât de silențioasă este!

Descriere

Combina frigorifica Star-Light CRFV-268A+, 268 l, Clasa A+, H 170 cm, Alb

Prospetime maxima, consum minim.

Spune adio consumului ridicat de energie electrica. Combina frigorifica Star-Light CRFV-268A+ imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideala pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, CRFV-268A+ consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A+.

Spatiu generos de stocare

Aceasta dispune de un spatiu de stocare generos, avand 8 compartimente in total si o capacitate de 268 l. Compartimentele iti ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate astfel incat sa poti stoca cu usurinta, o cantitate cat mai mare de alimente.

Dezghetare automata

Frigiderul este prevazut cu un sistem automat de dezghetare, iar dumneavoastra nu veti mai pierde timpul cu acest proces; in schimb, puteti petrece clipe minunate alaturi de cei dragi.

Usi Reversibile

Directia de deschidere a usilor poate fi schimbata, fie din partea dreapta, fie din partea stanga, in functie de disponibilitatea spatiului in care este amplasata combina.

Nivelul de zgomot

Combina are un nivel de zgomot redus de 40db, mentinand astfel o atmosfera siletioasa si confortabila in timpul utilizarii, in orice incapere

Păreri PRO:
 • o combina frigorifica silențioasă
 • ieftină
 • consum bun de energie electrică
 • funcție de dezghețare alimente
Păreri CONTRA:
 • materiale de construcție, la interior de slabă calitate
 • volumul congelatorului cam mică

Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos, un feedback ne este de folos din partea cititorilor.

 

 

xTz

www.xtz.ro urmărește cele mai recente descoperiri în domeniul tehnologiilor de consum și vă arată ce este cel mai nou pentru 2021, ce contează și modul în care tehnologia vă poate îmbogăți viața. Vă oferim informațiile, instrumentele și sfaturile care vă vor ajuta să decideți ce să cumpărați și cum să beneficiați la maximum de cele mai bune tehnologii moderne din viața dumneavoastră. Opiniile și părerile sunt obiective și nu sunt sponsorizate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Am detectat adblock

Inchide adblock te rog