Tehnologie

Ghid alegere camere de supraveghere externa 2024

Cea mai buna camera de supraveghere IP

Unul dintre cele mai mari si importante beneficii al unei case smart/inteligente este achizitia de camera de supraveghere externa. Indiferent dacă vă verificați copii, animale de companie sau o colecție de bijuterii, o cameră de securitate de la domiciliu este un instrument excelent pentru a tine sub control tot ce se intampla la voi acasa. Am mai vorbit despre acest topic pentru a alege cele mai bune camere  de supraveghere , dar nu despre modelele smart.

La ce sa fii atent la o camera de supraveghere externa!

Important!

Dă atenție mare la caracteristici,

Deși capabilitățile variază de la un dispozitiv la altul, camerele de securitate vă permit să monitorizați ce se întâmplă în casa dvs. prin intermediul unui videoclip live sau înregistrat.

Dar nu toate camerele sunt create în mod egal. Unele au alarme sau vă pot trimite notificări atunci când detectează activitate, unele oferă un sunet bidirecțional, unele sunt menite să vă monitorizeze copilul, iar unele chiar dublu ca și hub-uri automatizate de acasă.

Am testat o mulțime de camere de supraveghere la domiciliu în ultimii ani, așa că știm ce este important să căutăm. De exemplu, doriți o cameră care este ușor de configurat și de utilizat. În plus, una dintre primele calități pe care le observăm este un design atrăgător, deși discret. Este important ca aparatul de captat să semene cu ceva ce vreți de fapt în casa dvs., dar, în funcție de nevoile dvs., este posibil să nu doriți să iasă prea mult.

Suportul pentru dispozitive este, de asemenea, esențial.

Camerele noastre preferate vă permit să vă înregistrați de oriunde, indiferent dacă este vorba despre o aplicație pe telefon sau pe un browser web. Caracteristicile suplimentare variază de la o cameră la alta, iar fiecare dintre primele noastre ponturi oferă suficientă varietate pentru a le diferenția de restul competiției.

Iată câțiva alți factori importanți care trebuie luați în considerare la cumpărarea unei camere de securitate la domiciliu:

Cum alegem o camera de supraveghere externa ?

camera de supraveghere externa

Am făcut o listă de camere Wi-Fi externe,

Am restrâns lista prin abandonarea dispozitivelor care necesită un DVR video în rețea pentru a captura video, luând în considerare numai produsele care ar putea să funcționeze singure, ceea ce ne-a păstrat atenția asupra modelelor mai ușor de configurat și utilizat. Cele mai multe camere de supraveghere outdoor au prețuri variabile, cu câteva caracteristici care ajută la determinarea prețului:

Rezoluția imaginii: Cea mai scumpă ofertă video de 1080p. Dacă device-ul nu are decât 720p, nu ar trebui să plătiți mai mult de 300 de lei dacă nu aveți nevoie de funcții suplimentare.

Vizionarea nocturnă: toate camerele Wi-Fi în aer liber (externe) au capacitatea de vizionare pe timp de noapte. Intervalul de vedere al nopții poate fi un factor, în funcție de locul în care intenționați să plasați camera.

Alerte: O cameră de supraveghere bună în aer liber vă va avertiza smartphone-ul sau tableta ori de câte ori mișcarea este detectată. Ar trebui să poată livra aceste alerte mobile, indiferent dacă sunteți în interiorul casei sau în cealaltă parte a lumii. Alertele mai rapide sunt mai bune, dar acestea depind adesea mai mult de rețeaua pe care sunteți conectat decât de camera în sine.

Depozitare: Depozitarea capturilor în Cloud (în cazul în care videoclipul este salvat pe un server aflat în exploatare de către producător) este o regulă în aceste zile, dar unele camere stochează înregistrări local pe o cartelă microSD sau pe un hard disk conectat. Depozitarea la bord este plăcută, dar nu va face prea bine dacă cineva fură camera.

Audio: O cameră video Wi-Fi în aer liber ar trebui să aibă un microfon încorporat, astfel încât să puteți auzi citește și vorbiți. Mulți au, de asemenea, un difuzor pentru comunicații bidirecționale, astfel încât să puteți vorbi cu cine este în fața camerei.

Smart-home integration: Cele mai multe camere outdoor oferă un tip de integrare smart-home, cum ar fi suport pentru Amazon Alexa, Apple HomeKit, IFTTT (“Dacă aceasta este atunci”), SmartThings și multe altele.

Alimentare: Camerele alimentate cu baterii oferă un plasament flexibil. Cu toate acestea, multe camere externe Wi-Fi necesită încă o sursă de alimentare cu curent alternativ, limitând plasarea în apropierea unei prize. Două dintre cele de pe lista noastră sunt împrăștiate în lumini exterioare.

Instalare camera de supraveghere externa

Proprietarii de case pot avea tendința să ignore acest detaliu . Aceasta este o greșeală, deoarece veți ajunge cu un dispozitiv pe care nu îl pot folosi sau unul care nu este optim pentru mediul lor. Știu asta pentru că atunci când am călătorit, am optat pentru o camera de supraveghere externa de calitate scăzută la o recomandare de la prieteni și m-am întors din vacanță cu casa spartă. Unele aspecte practice practice includ:

Dimensiune și greutate camera de supraveghere externa

Puteți să o montați în siguranță sub streașină, peste o ușă sau într-un copac afară!

Rezistența la intemperii.

Dispozitivul se va ridica la nivelul așteptării pe căldură, frig, praf, furtuni de gheață sau orice altceva în care poate arunca mediul înconjurător?

Putere.

Dispozitivul are o baterie, pe care va trebui să o verificați și să o înlocuiți în mod regulat? Poate fi conectat la sursa de alimentare a casei, limitând unde poate fi plasată camera? Se conectează la panourile solare, necesitând un mediu cu suficientă lumină solară? Sau este un dispozitiv cu mai multe sisteme de alimentare, crescând prețul și complexitatea unității?

Ușor de instalat.

Este posibil ca un proprietar să își poată monta singur camera de supraveghere? Sau este nevoie de o firmă care va face instalarea corectă a sistemului.

Extra caracteristici pentru camera de supraveghere externa

Anumite funcții suplimentare se pot adăuga la funcționalitatea sistemului dvs. de securitate, creând un mediu mult mai sigur. În funcție de caracteristică, acestea pot, de asemenea, să ridice prețul. De aceea trebuie să vă petreceți ceva timp gândindu-vă la ceea ce aveți nevoie. Iată câteva caracteristici comune ale sistemelor de camere de cameră:

Comunicare pe două căi

Acestea permit camerei de securitate să facă două funcții simultan, permițându-vă să aruncați o privire la vizitatorii de la poartă/ușă și să vorbiți cu ei prin interfon simultan.

Integrarea cu smartphone-urile

Acest lucru vă permite să accesați imaginile video de la distanță, alarme sonore, dezactivați sistemele declanșate de alarme și multe altele. Acest lucru poate sau nu poate necesita un abonament la un serviciu. Nu toate camerele se integrează cu tot felul de smartphone-uri (Android, IOS și Windows), deci verificați înainte pentru a vă asigura că este compatibil.

Sirene/alarme

Camera dvs. a detectat intruși sau animale sălbatice. Vrei să le sperii? O alarmă de la o sirenă de 100 de decibeli va face acest lucru. Rețineți că aceste sirene pot încălca legile locale de deranjarea liniștii publice, deci verificați înainte de a efectua achiziția.

Lumini

Unele camere vin cu senzori de mișcare sau lampi de lumini care se vor declanșa automat când este detectată mișcarea în raza de acțiune a camerelor, adăugând un nivel suplimentar de descurajare a intructorului și sporind funcționalitatea nocturnă a camerei.

Autodeclanșarea capturii video

O funcție ideală dacă nu dispuneți de un dvr, si vreti sa stocheze doar capturile care sunt declansate de un senzor de miscare.

Camere multiple

Unele dintre listele de aici sunt pentru două sisteme de camere, care vă permit să configurați o rețea mai cuprinzătoare de securitate în jurul proprietății dvs. pentru un preț rezonabil.

Recomandare camera de supraveghere externa

Iată și cateva modele pe care le recomandam:

EbitCam™ EBZ4

cele mai bune camere de supraveghere 2019

Cea mai buna optiune de camera de supraveghere externa ieftina. Acest model este destul de usor de instalat. Desigur că pentru acest preț, senzorul CMOS este micuț, poate capta imagini HD la rezolutia de maximum 1520p. Sincer să fim, nu cred că există pe piață o cameră de supraveghere mai bună decât acest model. Recomandăm amplasarea ei sub un acoperiș sau cupolă, să nu plouă pe ea (posibil să facă condens dacă este expusă direct la ploaie). Este foarte usor de monitorizat de pe smartphone, laptop sau orice device smart.

CARACTERISTICI GENERALE ( camera de supraveghere externa)

Caracteristici generale

Tip
IP
HD-CVI
IP wifi
Camere de supraveghere
HD
Full HD
CCTV
Camera IP
Exterior
Camera IP Wireless
Cu picior
Camera de supraveghere exterior
CMOS
Camera de supraveghere de exterior cu lentila fixa
Camera de supraveghere color

Tehnologie
4.0 Megapixeli Color CMOS Senzor

Rezolutie senzor (pixeli)
4.0 Megapixel Color CMOS Sensor

Rezolutie video (pixeli)
1520

Interfata
Wireless
Ethernet

Microfon
Audio Bidirectional

Management
Aplicatie iOS
Aplicatie Android
Actualizare firmware/software
Functie AP (Access Point)
Functie Matrix Blitz (automat sau manual)

Rata transfer (Mb/s)
30fps ( 60Hz ), 25fps ( 50Hz )
10/100Mbps
1x Antena 3db

Adancime culoare (biti)
Compresie H.264

Iluminare minima (lux)
0 Lux (IR On)

Lentile
F: 3. 6mm, 4.0MP, 1520P
Unghi vizual: H80°; V45°; D92°

Protocoale suportate
Functie Access Point (AP)
IPv4, IPv6, TCP/IP, UDP/IP, HTTP, DHCP, RTMP, MUTP
IP Static
IP Dynamic

Utilizatori maximi
Utilizatori Multipli Simultan

Alimentare
Consum energie :

LED-uri indicatoare
2x MATRIX Led Lumina Rece (lungime unda 30m)
2x MATRIX Led Infrarosu ( lungime de unda 850nM) Distanta: 20m
1x Led Conexiune UTP
Infrarosu 3rd Generation

Altele
Senzor de miscare
Alarma: notificare pe telefonul mobil
1 x Micro SD Card Slot (max 128Gb)
1 x Buton Restart
QR Code
Temperatura de functionare: -10° ~ 55°C
Umiditatea de functionare: 10% ~ 80% (Fara condensare)
Tehnologie Smart HDR
Temperature de depozitare; -10°C ~ 60° C
Umiditatea de depozitare: 0% ~ 90% (Fara condensare)
Zoom digital 8x
Functie Vocala Alexa
2x MATRIX Led Lumina Rece (lungime unda 30m)
2x MATRIX Led Infrarosu ( lungime de unda 850nM) Distanta: 20m
Vedere nocturna tip MATRIX
Functie Matrix Blitz
4.0 MegaPixel, 1520P, 2688*1520

Dimensiuni (D x H x W mm)
160x65x80 mm

Greutate
402g

Software inclus
Accesibil in Google Play si APP store
Aplicatie PC Desktop

Păreri pro:

  • Prețul
  • Smart
  • Controlabilă de pe smartphone
  • Stocare imagini pe card sd sau cloud
  • Unghi mare de captură
  • Poate fi utilizată de mai mulți membri ai familiei

Păreri contra:

  • Calitate constructie slabuță

xTz

www.xtz.ro urmărește cele mai recente descoperiri în domeniul tehnologiilor de consum și vă arată ce este cel mai nou pentru 2021, ce contează și modul în care tehnologia vă poate îmbogăți viața. Vă oferim informațiile, instrumentele și sfaturile care vă vor ajuta să decideți ce să cumpărați și cum să beneficiați la maximum de cele mai bune tehnologii moderne din viața dumneavoastră. Opiniile și părerile sunt obiective și nu sunt sponsorizate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Am detectat adblock

Inchide adblock te rog